Hæmorider

Behandling af interne hæmorider

Uanset om du lider af en intern hæmoride, eller en ekstern, kan begge typer behandles på forskellige måder. Forskellen mellem de to er baseret på, hvor det stammer fra. Hvis hæmorroide stammer i toppen af endetarmen, er det internt, hvorimod hvis det stammer i bunden af kanalen i nærheden af anus, anses det eksterne.

I enkle vendinger, hæmorider er ”puder” af væv. Dette væv fyldt med blodkar, skaber et netværk af arterierne, der begynder i rektor og ende omkring anus. Blodet fra blødning indre hæmorider er lyse rødt imod mørke. Dette skyldes hæmorroide fartøjer er fyldt med arterielt blod, ikke veneblod. Med dette sagt, tab af arterielt blod er hvad der kan gøre blødning hæmorider alvorlig, så det er vigtigt at behandle dem hurtigt.

En intern hæmorroide kan danne af mange årsager. Nogle teorier om, hvordan hæmorider er forårsaget er mangel på fiber, langvarig sidder på toilettet og belaste grund forstoppelse. Hæmorider kan også være forårsaget af bækken tumorer, samt graviditet. Grundlæggende kan ethvert forhøjet pres på disse vener omkring endetarmen føre til hæmorider.

Hvis du er usikker på, hvorvidt du lider af en intern hæmorroide, er det vigtigt at vide, hvad symptomerne på hæmorider er. almindelige hæmorroide symptomer er fraktal kløe, ufuldstændige afføring og bløde klumper følte ved endetarmsåbningen . Være i stand til at føle en klump betyder imidlertid, at hæmorroide er blevet ekstern og har brug for en læge opmærksomhed.

Et andet symptom, der kan forveksles med hæmorider er blod findes i afføringen eller på toiletpapir efter aftørring. Blod betyder ikke nødvendigvis, at du lider af blødende interne hæmorider. Hvis du ser blod, rapportere det til din læge straks for en korrekt diagnose, som det kunne være et symptom for tarmkræft eller betændelse i tarmene.

Eftersom en intern hæmorroide stammer på toppen af endetarmen, er de meget mindre smertefuldt end en ekstern. Derfor kan de være mindre irriterende for dig og meget lettere og mindre undvigende at behandle.

Når det kommer til interne hæmorider behandling, er der mange muligheder. Suppositorier kan anvendes, men de er ikke helt så effektiv som cremer og salver. Det er fordi, når indsat, den stikpille rejser til langt op i endetarmen til at gøre noget godt. Cremer og salver at behandle området meget mere effektivt.

Med dette sagt, mange over- the-Count er cremer og salver er kemisk baserede. Derfor, mens den brede vifte af interne hæmorider behandling kan lindre smerter og ubehag, kan de også skabe mange bivirkninger.

Der er dog mange alle naturlige midler til rådighed for interne hæmorider behandling, der behandler problemet effektivt uden risiko for bivirkninger. Disse naturlige behandlinger er ved at blive meget populært for netop denne grund.

Det vidunderlige ved at behandle en intern hæmorroide med naturlige ingredienser er, at disse ingredienser arbejde med din krop. Med andre ord, naturlige produkter er en langt sikrere alternativ til hæmorider behandling.

Mange ingredienser såsom Vitamin E, troldnød, zinkoxid, hestekastanje, havre halm, Chayenne, og blåbær er vidunderlige på faldende betændelse, mens beroligende væk irritation. Mens disse helt naturlige ingredienser kan stå alene, for optimale interne hæmorider behandling, er det bedst at kigge efter et supplement eller creme, der bruger en kombination af disse ingredienser.

Lider hæmorroides ikke længere at være en mulighed. Hvis du ønsker at skille dig af interne hæmorider helt, alle naturlige ingredienser er en sikker og sikker-brand måde at skabe langvarige resultater.